Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Vital mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej

Pozostali Producenci

959

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania pizzy niskowęglowodanowej - mieszanka zawiera niemal 50% białka i prawie 10% błonnika, a przy tym zaledwie 10g węglowodanów. Łatwa w przgotowaniu, idealnie chrupka pizza odpowiednia na diecie niskowęglowodanowej.

Więcej szczegółów

22,89 pln

Dostępny w magazynie

Waga netto 250g.; 9,16 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 4 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 4 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,48 pln.


Główne nuty smakowe:

Mix do łatwego przygotowania pizzy low-carb - wystarczy dodać wodę i oliwę, zagnieść ciasto, dodać ulubione dodatki i wstawić pizzę do piekarnika.

W zależności od tego, jakie dobierzesz dodatki, jeden trójkąt pizzy może mieć od 350kcal do nawet 600 kalorii! 1 trójkąt pizzy przygotowanej z mieszanki La'Italia to tylko 144kcal, w tym niewiele ponad 3g węglowodanów i aż 15g białka - dodaj do tego mozzarellę light, trochę kurczaka, pieczarki,cebulę i obowiązkowo sos pomidorowy i zmień zakazaną pizzę w pyszne, zdrowe, wysokobiałkowe danie!

Porcja 75 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 293.00  kcal 390.67  kcal
kJ 1,227.67  kJ 1,636.89  kJ
Tłuszcze, w tym 13.72  g 18.29  g
tłuszcze nasycone 0.80  g 1.07  g
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 7.94  g 10.59  g
cukry 1.91  g 2.55  g
poliole
skrobie
Białko 35.67  g 47.56  g
Błonnik 7.04  g 9.39  g
Erytrytol
Sód
(ekwiwalent soli) 2.14  mg 2.85  mg
Uwagi

Napisz opinię

Vital mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej

Vital mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej

Mieszanka do przygotowania pizzy niskowęglowodanowej - mieszanka zawiera niemal 50% białka i prawie 10% błonnika, a przy tym zaledwie 10g węglowodanów. Łatwa w przgotowaniu, idealnie chrupka pizza odpowiednia na diecie niskowęglowodanowej.



Vital La'Italia Eiweipizza Backmischung - mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej wysokobiałkowej

Waga netto: 250g (waga gotowego wypieku ok 440g)

Składmąka sojowa (bez GMO), gluten pszenny, mąka migdałowa, mączka chleba świętojańskiego, mąka orkiszowa, suche drożdże, sól morska.

Alergeny: gluten (orkisz, pszenica), soja.

Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 390kcal / 16363kJ, 18,29g tłuszczu (w tym 1,07g tłuszcze nasycone), 10,59g węglowodany (w tym 2,15g cukry), 47,56g białka, 9,39g błonnika, 2,85g soli

Producent:  wyprodukowano w Niemczech dla Walden Farms K.Warda-Poniecka

Przechowywanie: Mieszankę przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem. 

Przygotowanie: zawartość opakowania wymieszać z 200ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy i zagnieść. Rozwałkować ciasto na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Rozgrzać piekarnik do 50 stopni C i wyłączyć - włożyć ciasto do stygnącego piekarnika i zostawić na 30 minut - można też zostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu poza piekarnikiem.  Po wyrośnięciu wstaw pizzę do piekarnika nagrzanego do 240 stopni C i piecz przez 10-15 minut.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: