Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Niezwykłe kanadyjskie odżywki na bazie izolatu białka serwatkowego WPI o 90% zawartości białka, słodzone wyłącznie stewią, w smakach inspirowanych kultowymi amerykańskimi słodyczami.
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shakes to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Bezsmakowy niearomatyzowany i niesłodzony kolegen z ryb morskich 100% bez cukru, słodzików, bez jakichkolwiek dodatków smakowych, słodzących czy zagęstników. Ceniony przez kobiety na całym świecie naturalny preparat kolegenowy bez żelatyny wołowej i wieprzowej dla pięknych włosów, skóry, paznokci oraz mocnych stawów i kości.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
b15905279367005
Nowy produkt
Odtłuszczona mąka migdałowa z blanszowanych migdałów z hiszpańskiej Katalonii charakteryzuje się niezwykle wysoką zawartością białka i błonnika i zredukowaną do minimum zawartością węglowodanów i tłuszczu (tylko 8%). Zawiera 2 razy mniej tłuszczu niż inne odtłuszczone mąki migdałowe i dzięki temu jest najmniej kaloryczną mąką migdałową dostępną na rynku.
Ostatnie egzemplarze!
Masa netto 250g.; 6,80 pln/100g.
Kupując teraz ten produkt dostaniesz 3 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 3 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,36 pln.
Nasza odtłuszczona mąka migdałowa powstaje w tradycyjnej hiszpańskiej manufakturze oleju migdałowego w procesie tłoczenia na zimno prasą hydrauliczną.
Dzięki zastosowaniu klasycznej metody zimnego tłoczenia wartościowe składniki pozostają w stanie nienaruszonym, a zawartość tłuszczu zostaje zminimalizowana do zaledwie 8%. Mąka migdałowa Afruse ma najwyższą zawartość białka i jednocześnie najniższą kaloryczność. Dzięki temu, że powstaje z blaszowanych migdałów, jest niezwykle delikatna i aromatyczna.
Mąka migdałowa jest bogatym źródłem witaminy E, B1, B2, PP, potasu, cynku i magnezu. Regularne spożywanie migdałów zapobiega miażdżycy, zawałowi serca, nowotworom, udarom mózgu, przedwczesnemu starzeniu się.
W porównaniu do mąki pszennej, odtłuszczona mąka migdałowa ma:
Produkt odpowiedni dla diety | Diabetyczna, Dukan, Dieta niskowęglowodanowa, Niskotłuszczowa, Niskokaloryczna, Niskie IG, Wysokobiałkowa, South Beach |
Subst. słodzące, których unikasz | Miód, Laktitol, Aspartam, Sorbitol, Cyklaminian sodu, Sukraloza (Splenda), Fruktoza, Tagatoza, Ksylitol, Acesulfam potasu, Maltitol, Cukier, Stewia, Erytrytol, Syrop glukozowo-fruktozowy, Glukoza |
Kaloryczność porcji | do 200kcal, do 100kcal, do 300kcal |
Produkty Wege i Eko | Odpowiedni dla wegetarian, Odpowiedni dla wegan |
Wyklucz alergeny | Jaja, Mleko, Gluten, Soja |
Bezglutenowy | Tak |
Smak | migdały |
Typ | Migdałowa |
Porcja 50 g | W 100 g | |||
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | ||||
kcal | 141.50 kcal | 283.00 kcal | ||
kJ | 601.40 kJ | 1,202.80 kJ | ||
Tłuszcze, w tym | 4.20 g | 8.40 g | ||
tłuszcze nasycone | 1.50 g | 3.00 g | ||
tłuszcze trans | ||||
tłuszcze jednonienasycone | ||||
tłuszcze wielonienasycone | ||||
Węglowodany, w tym | 6.50 g | 13.00 g | ||
cukry | 2.00 g | 4.00 g | ||
poliole | ||||
skrobie | ||||
Białko | 19.50 g | 39.00 g | ||
Błonnik | 8.50 g | 17.00 g | ||
Erytrytol | ||||
Sód | ||||
(ekwiwalent soli) | ||||
Uwagi |
Guiltfree - odpowiedź do komentarza p. Justyny
Przeczytałam Pani rozżalony i sfrustrowany komentarz na temat kulinarnych porażek z mąką migdałową - to nie jest wina mąki. Kupiła Pani mąkę odtłuszczoną, która w żadnym razie nie jest zastępnikiem mąki pszennej w gofrach lub naleśnikach bez zastosowania odpowiednich dodatków, przede wszystkim zagęstnika. Mąka migdałowa jest bezglutenowa, a gluten jest lepiszczem - jeśli używa się w ciastach wymagających elastyczności mąk bezglutenowych, konieczne jest zastosowanie dodatkowego składnika, który je zwiąże, jest nim najczęściej guma ksantanowa, ale sprawdza się też np. kisiel z siemienia lnianego. Z samej mąki migdałowej, jajek i proszku do pieczenia wyjdą gofry jeśli użyje się mąki pełnotłustej - odtłuszczona kusi niskimi kaloriami, ale jest produktem innego rodzaju.
Jeśli nie ma Pani serce do dalszych testów z samą mąką migdałową, proszę spróbować łączyć ją 1:1 z mąką pszenną lub inną glutenową.
Natomiast z mąki migdałowej bez dodatku glutenu mogłabym Pani polecić np. te dwa przepisy, szczególnie na placek z borówkami (owoce oczywiście można zmienić)
https://www.guiltfree.pl/blog/2018/12/25/bezglutenowe-keto-ciasto-borowkami-najlepsza-polewa-bez-cukru/
https://www.guiltfree.pl/blog/2017/01/14/placek-z-maki-migdalowej-z-kremem-sernikowym-truskawkami-i-kruszonka-latwy-przepis-na-ciasto-bez-cukru/
Może zdjęcia nie są najpiękniejsze na świecie, ale przepisy są w 100% przetestowane, naszego autorstwa, z wykorzystaniem dokładnie tej mąki. Gdyby miała Pani pytania dotyczące konkretnych przepisów z mąką migdałową (niekoniecznie naszych) proszę pisać, postaram się pomóc i podpowiedzieć jak można wykorzystać tę mąkę, mam na koncie nie jeden sukces i nie jedną porażkę w kuchennych eksperymentach.
Tragedia. Nie polecam.
Szczerze? Jestem bardzo głęboko zawiedziona tym produktem. Myślałam, że to będzie najlepsza mąka, ale jak się myliłam.. Próbowałam zrobić naleśniki z tą oto mąką. Przyklejały się do patelni, paliły się, rozpadały, KRUSZYŁY. Istna katastrofa. Byłam tym bardzo rozczarowana, ale postanowiłam dać jej ostatnią szansę. I okazała się jeszcze gorsza. Zamierzałam zrobić gofry - zamierzałam, bo gdy tylko otworzyłam gofrownicę, moim oczom ukazał się widok.. właściwie niczego. Spalenizny. Wszystko się wypaliło, nawet gofrów nie było. Już nie wspominając, że ciasto dosłownie wypływało z tej gofrownicy i bulgotało. Żałuję, że wydałam na to pieniądze. Pozostanę chyba przy zwykłej mące. Nie wiem tylko, co zrobić z resztą mąki, która mi została. W każdym razie - jeśli myślisz nad kupieniem tego produktu, a chcesz wykorzystywać je do tworzenia omletów, naleśników, gofrów, placków itd. itp. - po prostu sobie odpuść. Nie trać pieniędzy i nerwów.
Bardzo dobra mąka migdałowa
Szczególnie polecam ją osobom, które są na diecie bezglutenowej lub niskowęglowodanowej w celu utraty wagi. Ta mąka jest odtłuszczona przez co jest niskokaloryczna i niskowęglowodanowa zarazem. Ta mąka migdałowa jest bardzo drobna o konsystencji pudru, świetna do wypieków bez glutenu. Ja stosuję do omletów i ciast
Waga netto: 250kg
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Produkt bezglutenowy.
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów
Wartości odżywcze na 100g produktu: 283kcal / 1184kJ, 8,4g tłuszcze (w tym 3g tłuszcze nasycone), 13g węglowodanów (w tym 4g cukry), 39g białka, 17g błonnik.
Producent: wyprodukowano w Hiszpanii przez Afruse S.L., Terragona, Hiszpania dla Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.
Joseph's Bakery pity z Omega-3 7g węglowodanów netto, 6g białka, 60kcal Zdrowe pity o obniżonej zawartości węglowodanów i wysokiej zawartości białka wypiekane są siemienia lnianego, otrębów i mąki pełnoziarnistej, nie zawierają cholesterolu i są bogatym źródłem Omega-3.
Niskokaloryczne różowe wino dealkoholizowane Rosé. Wino bezalkoholowe Eisberg nie zawiera dodatku cukru i ma tylko 27kcal w 100ml.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Nowa ulepszona mąka migdałowa ma 2 razy więcej białka i o połowę mniej węglowodanów. W porównaniu do mąki pszennej ma ponad 5 razy mniej węglowodanów i ponad 3 razy więcej białka! Dodatkowo odtłuszczona mąka migdałowa ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka migdałowa. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Mieszanka do wypieku ciasta niskowęglowodanowego zawiera zamiast mąki pszennej mąkę migdałową oraz Fiberfine, a cukier zastąpiliśmy Sukrin. Dzięki temu upieczone z niej ciasto ma pyszny smak i doskonałą, wilgotną konsystencję, ale zawiera minimalne ilości kalorii, tłuszczu i węglowodanów. 80% mniej węglowodanów, niskie IG, bez glutenu, mniej kalorii &...
Niskotłuszczowa mąka migdałowa to zdrowa alternatywa dla tradycyjnej mąki o wyjątkowo wysokiej zawartości białka i minimalnej ilości węglowodanów - zawiera 15 razy mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka! Wysoki stopień odtłuszczenia sprawia, że mąka migdałowa Sukrin ma mniej kalorii niż mąka pszenna i niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka migdałowa.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Wygodne saszetki z pysznym białkiem w wielu smakach - idealne na wakacje, do wrzucenia do torby na trening. Koniec z niewygodnym odmierzaniem miarką.
Pyszny baton pełen czekolady, o doskonałym, intensywnie karmelowym smaku, z chrupiącymi orzechami ziemnymi. Niskokaloryczny, bogaty w białko i błonnik - doskonale zatsępuje posiłek. Nie tylko zaspokaja ochotę na słodycze, ale też dzięki odpowiednio zbilansowanym składnikom na długo zaspokaja głód i wspiera wyniki treningu i diety odchudzającej.
Nowa formuła! Bolero ze stewią, bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów, wzbogacony witaminą C. Saszetka do zmieszania z 1,5L wody. Słodzony stewią orzeźwiający napój o smaku ananasowym nie zawiera cukru i ma tylko 1kcal.
Gładko mielone na jedwabistą pastę, jaśniutko kremowe organiczne masło z surowych, nieprażonych orzechów makadamia.
Twarde cukierki bez cukru z ekstraktem lukrecji i naturalnym aromatem mentolowym i anyżowym.
Xucker Puder to odpowiednik cukru pudru bez kalorii, czysty erytrol w formie pudru, idealny do wypieków, np. lukrowania dietetycznych ciast. Xucker Puder jest pochodzenia europejskiego (Francja), jest produktem certyfikowanym wolnym od GMO.
Cukierki bez cukru o smaku czekoladowo-śmietankowym.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion siemienia lnianego, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%, zawartość białka i błonnika po równo około 33% masy mąki.