Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

LC Foods - uniwersalna bezglutenowa mąka niskowęglowodanowa (keto-freindly)

LC Foods

a754205301690

Nowy produkt

W pełni naturalna niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka uniwersalna, odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie keto.

Więcej szczegółów

52,48 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 454g.; 11,56 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 10 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 10 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 1,20 pln.


LC Foods Gluten Free Baking Flourto uniwersalna mieszanka będąca doskonałą alternatywą dla mąki na diecie jednocześnie bezglutenowej i niskowęglowodanoej. Cechuje się niezwykle niską zawartością węglowodanów, można ją stosować 1:1 jako zamiennik tradycyjnej mąki, jest odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników.

Unikalna mieszanka tapioki, siemienia lnianego i mąki migdałowej gwarantuje odpowiednią konsystencję wypieków.

Starannie dobrane składniki mąki LC Foods sprawiają, że ma ona niezwykle korzystne proporcje składników odżywczych:

  • w niemal 50% składa się z wartościowego błonnika,
  • węglowodany stanowią niewiele ponad 6% (kilkanaście razy mniej niż w zwykłej mące!)
  • zawiera ponad 13% białka

Mieszanka LC Foods doskonale sprawdza się jako baza do pieczenia niskowęglowodanowego chleba, miękkich bułek, bułeczek do hot-dogów lub hamburgerów.

Porcja 30 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 135.71  kcal 452.38  kcal
kJ 568.64  kJ 1,895.48  kJ
Tłuszcze, w tym 6.35  g 21.16  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 1.98  g 6.61  g
cukry 0.00  g 0.00  g
Błonnik 14.68  g 48.94  g
Białko 2.94  g 9.79  g
Sól 0.13  g 0.43  g

Napisz opinię



LC Foods Gluten Free Low Carb Baking Flour - niskowęglowodanowa bezglutenowa mąka uniwersalna

Masa netto: 454g

Składniki: opatentowana mieszanka mąki z tapioki, migdałów, kokosa i siemienia lnianego

Alergeny: mleko, migdały, kokos; w zakładzie są przetwarzane produkty zawierające gluten i orzechy, w tym orzechy ziemne.

Wartości odżywcze w 100g: 1895kJ /452kcal, 21,2g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze nasycone), 6,6g węglowodanów (w tym 0g cukru), 9,8g białka, 49g błonnika, 0,42g soli

Producent:  Wyprodukowano w USA przez LC Foods Corporation, 5112 Black Diamond Court, Raleigh, NC 27604, United States

Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: