Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Good Dee's Low Carb Pecan Cookie - mieszanka do przygotowania pekanowych keto ciastek bez cukru
Good Dee"s Low Carb Butter Pecan Cookie Mix to mieszanka do przygotowania kruchych maślanych ciasteczek z pekanami odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Przygotowane z tej mieszanki ciasteczka są idealnie kruche z zewnątrz i lekko wilgotne w środku, mają intensywny smak pekanów.
Mieszanki Good Dee"s Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.
Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.
Mieszanka do wypieku pekanowych ciasteczek Good Dee"s:
- bez dodatku cukru
- niska zawartość węglowodanów netto
- odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
- 100% w pełni naturalne składniki
- bez glutenu, bez zbóż
- łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
- slodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
- wzbogacona o błonnik
Założycielką marki Good Dee"s Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Good Dee's Low Carb Butter Pecan Cookie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych ciastek maślanych z orzechami pekan, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 248g
Składniki: blanszowana mąka migdałowa, substancja słodząca (erytrytol), orzechy pekan, bezglutenowy błonnik owsiany, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, monohydrat fosforanu monowapniowego), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Alergeny: zawiera orzechy, może zawierać gluten, mleko, jaja, soję i inne orzechy.
Wartości odżywcze w 1 porcji (do wypieku 1 ciastka = 21g suchego produktu, 12 porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 80kcal/335kJ, tłuszcze 7g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5g), węglowodany 8g (w tym cukry 0g, erytrol 7g), błonnik 2g, białko 2g, sól 0.09g
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 381kcal/1595kJ, tłuszcze 33.3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.4g), węglowodany 38g (w tym cukry 0g, erytrol 33.3g), błonnik 9.5g, białko 9.5g, sól 0.43g
Producent: Wyprodukowano w USA dla Good Dee's, Still Sweet LLC, New York
Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Sposób przygotowania:
POTRZEBUJESZ DODATKOWO: 1 duże jajko, 1/3 szklanki stopionego masła lub oleju kokosowego, 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
1. Rozgrzej piekarnik do 175°C, wyłóż blachę papierem do pieczenia
2. Wsyp zawartość opakowania do miski i zamieszać łyżką, dodaj jajko, a następnie masło lub olej i ekstrakt waniliowy, dokładnie wymieszaj
3. Wykładaj ciasto łyżką na blachę w dużych odstępach, powinno wyjść około 12 ciasteczek, możesz docisnąć masę do pożądanej grubości.
4. Piecz od 10 do 15 minut, aż krawędzie będą złote.
5. Ważne! Pozwól ciasteczkom całkowicie ostygnąć przed jedzeniem, bo inaczej się rozpadną.