Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Franky's Wheynut Banana - masło orzechowe z białkiem serwatkowym, 39g białka

Franky's Bakery

Nowy produkt

Mało który smak łączy się tak dobrze z masłem orzechowym co smak dojrzałego banana, do pełni szczęścia brakuje tylko solidnego ładunku białka... a kto powiedział, że brakuje? Sięgnij po wzbogacone białkiem serwatkowym (40% białka) masło z orzechów ziemnych bez soli, bez cukru, bez oleju palmowego, za to pełne naturalnego smaku.

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

38,98 pln

Dostępny w magazynie

Waga netto 450g.; 8,66 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 7 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 7 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,84 pln.


Główne nuty smakowe:

Bananowe masło orzechowe? Do tego ze sporą zawartością dobrze przyswajalnego koncentratu białka serwatkowego WPC? Czy to możliwe? Jasne! Wszystko dzięki marce Franky’s, która słynie ze swojego innowacyjnego podejścia do produktów niezbędnych w zdrowej i zbilansowanej diecie.

Proteinowe masła od Franky’s nie zawierają tłuszczów trans (w tym oleju palmowego), nie znajdziesz w ich składzie soli ani cukru. Są za to wzbogacone białkiem, niezbędnym w zdrowym żywieniu.

Franky's Bakery Wheynut Butter Banana - najważniejsze informacje:

  • niski indeks glikemiczny,
  • dobre źródło dobrego tłuszczu i wartościowego białka,
  • wysoka zawartość dobrze sycącego błonnika,
  • bogaty wybór intensywnych naturalnych smaków, z których słynie Franky’s Bakery,
  • brak soli, cukru i oleju palmowego - to najzdrowsze masło na rynku,
  • masło nie rozwarstwia się, łatwo je rozsmarować.

Masło orzechowe z dodatkiem białka, o smaku bananowym, to produkt bardzo uniwersalny. Sprawdzi się w trakcie redukcji, diety niskowęglowodanowej i za każdym razem, kiedy masz ochotę na coś smacznego. To wspaniały dodatek do szejków, porannych owsianek, a nawet jako smakołyk na waflu ryżowym, podjadany w ciągu dnia. Warto także sprawdzić pozostałe smaki: wanilia, kokos, ciasteczkowy i czy czekoladowo-wiśniowy.

Franky's Bakery Wheynut Butter sklep Guiltfree.pl

Porcja 15 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 78.00  kcal 520.00  kcal
kJ 326.82  kJ 2,178.80  kJ
Tłuszcze, w tym 5.40  g 36.00  g
tłuszcze nasycone 0.86  g 5.70  g
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 2.55  g 17.00  g
cukry 1.47  g 9.80  g
poliole
skrobie
Białko 5.85  g 39.00  g
Błonnik 0.84  g 5.60  g
Erytrytol
Sód 18.00  mg 120.00  mg
(ekwiwalent soli) 45.00  mg 300.00  mg
Uwagi

Napisz opinię

Franky's Wheynut Banana - masło orzechowe z białkiem serwatkowym, 39g białka

Franky's Wheynut Banana - masło orzechowe z białkiem serwatkowym, 39g białka

Mało który smak łączy się tak dobrze z masłem orzechowym co smak dojrzałego banana, do pełni szczęścia brakuje tylko solidnego ładunku białka... a kto powiedział, że brakuje? Sięgnij po wzbogacone białkiem serwatkowym (40% białka) masło z orzechów ziemnych bez soli, bez cukru, bez oleju palmowego, za to pełne naturalnego smaku.



Franky's Bakery Wheynut Butter Banana - wzbogacone białkiem masło orzechowe o smaku bananowym, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 450g

Składniki: prażone orzechy ziemne, koncentrat białka serwatkowego (z mleka; zawiera emulgator lecytynę sojową), aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, barwnik (karoteny), substancja słodząca sukraloza.

Alergeny: orzechy ziemne, soja, mleko; możliwa obecność jaj, sezamu, skorupiaków, glutenu i innych orzechów.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 2182kJ / 520kcal, tłuszcze 36g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,7g), węglowodany 17g (w tym cukry 9,8g), białko 39g, błonnik 5,6g, sól 300mg

Producent: wyprodukowano w USA dla Frankys Bakery LLC, 6538 COLLINS AV. #286, MIAMI BEACH FL 33141, Stany Zjednoczone

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu  w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: