HiFood CarmelNut Salted - karmelowy krem z kawałkami orzechów, bez dodatku cukru
Piekielnie pyszny krem orzechowy. W składzie, aż 48,5% orzeszków ziemnych. Doskonale nadaje się do smarowania, deserów, owsianek i jako składnik do wypieków.
Smak: połączenie masła orzechowego, solonego karmelu i zagęszczonego mleka w tubce. Nie zjeść całego na raz to prawdziwe wyzwanie!
HiFood Carmelnut Salted - najważniejsze informacje:
- Pyszna kremowa konsystencja z kawałkami orzechów
- Smak, który szybko uzależnia :)
- Wysoka zawartość białka - 17 g
- W składzie aż 48,5% orzeszków
- Nie zawiera oleju palmowego
- Nie zawiera cukru
- Absolutny hit !
HiFood Carmelnut Salted obłędnie smakuje z waflami ryżowymi, pieczywem, jako dodatek do naleśników, omletów, owsianek i deserów. Spróbuj dodać do wypieków i twórz nowe oryginalne połączenia.
Ważne: wszystkie masła i kremy HiFood pakowane są w szklane słoiki, dzięki czemu zachowują na dłużej aromat i walory smakowe. Wybierając produkty w szklanych opakowaniach, przyczyniasz się również do poprawy stanu naszego klimatu. Pamiętaj, że słoiki możesz wykorzystywać wielokrotnie!
Wartości Odżywcze
HiFood CarmelNut Salted Crunchy Creamy Butter - masło arachidowo-laskowe z masą mleczną o smaku solonego karmelu, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 330g
Składniki: krem arachidowy z prażonych orzechów ziemnych 48,5%, substancja słodząca maltitol, masło shea, orzechy laskowe, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka demineralizowana w proszku (z mleka), olej słonecznikowy, sól himalajska, aromaty, emulgator lecytyna sojowa.
Z uwagi na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
Alergeny: orzechy ziemne, orzechy laskowe, mleko, soja; może zawierać inne orzechy, gluten i sezam
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 604,0kcal/2530,7kJ, tłuszcze 46,0g (w tym tłuszcze nasycone 7,4g), węglowodany 28,0g (w tym cukry 8,1g), błonnik 5,0g, białko 17,0g, sól 1,5g
Wyprodukowano dla MGMplay, Kolbuszowa
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 9°C-18°C. Chronić przed słońcem.