Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Wyprzedaże

Nuts 'N More Cookie Dough - masło orzechowe z WPI i ksylitolem, tubka squeeze pack

Nuts'n more

607860999064

Nowy produkt

Słodzone ksylitolem masło orzechowe z dodatkiem białka serwatkowego WPI i siemienia lnianego o smaku masy ciasteczkowej.

Więcej szczegółów

6,84 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 34g.; 20,12 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 1 punkt lojalnościowy. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 1 punkt lojalnościowy co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,12 pln.


Główne nuty smakowe:

Wygodna tubka squeeze tub

Nuts 'N More Cookie Dough to jedwabiste, słodkie masło orzechowe o wysokiej zawartości białka (zawiera izolat białka serwatkowego WPI), słodzone ksylitolem, o smaku cookie dough

Smak Cookie dough to smak, który nie doczekał się jak dotąd wdzięcznego tłumaczenia w języku polskim - najczęściej tłumaczony jest jako 'ciasteczkowy', a to nie do końca oddaje jego istotę; bo cookie dough to nie tyle gotowy ciastko, co wcześniejszy etap jego powstania czyli surowa masa ciastowa - 'surowe ciasto' nie brzmi dobrze, ale kto kiedykolwiek wyjadał babci albo mamie ciasto, ten wie, że to jedna z pyszniejszych rzeczy na świecie; a kto nie wyjadał, ten niech żałuje - i jak najszybciej naprawi ten błąd sięgając po masło cookie dough :)

Najważniejsze cechy maseł orzechowych Nuts 'N More:

  • najwyższe jakościowe białko WPC - aż 33% wysoko przyswajalnego białka o kompletnej strukturze aminokwasowej
  • 8g cennych aminokwasów w 2 łyżeczkach
  • bogate źródło kwasów Omega-3
  • 100% naturalny skład
  • bogate źródło błonnika
  • zero tłuszczy trans

Masła Nuts 'N More powstają ze składników najwyższej jakości - naturalne źródła składników odżywczych są najlepsze dla ciebie i twojej rodziny. Wzbogacone białkiem i lnem, masła Nuts 'N More są świetnym źródłem przyswajalnego, kompletnego w aminokwasy białka a przy tym dostarczają ważnych dla zdrowia serca i układu nerwowego zdrowych kwasów Omega-3.

Porcja 33 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 180.00  kcal 545.45  kcal
kJ 753.62  kJ 2,283.71  kJ
tłuszcze, w tym 9.00  g 27.27  g
tłuszcze nasycone 2.00  g 6.06  g
węglowodany, w tym 10.00  g 30.30  g
cukry 8.00  g 24.24  g
ksylitol 2.00  g 6.06  g
białko 11.00  g 33.33  g
błonnik 3.00  g 9.09  g
sól 0.16  g 0.48  g

Napisz opinię



Nuts 'n More Cookie Dough Peanut Butter - Masło orzechowe o smaku masy ciasteczkowej, z dodatkiem białka serwatkowego i siemienia lnianego, zawiera cukier i substancję słodzącą (ksylitol)

Masa netto: 34g 

Składniki: Orzechy ziemne, izolat białka serwatkowego (z mleka), substancja słodząca ksylitol brzozowy, olej z orzechów ziemnych, olej palmowy, brązowy cukier, przyprawy, aromat waniliowy, siemię lniane, sól morska.

AlergenyZawiera orzechy ziemne i składniki pochodzenia mlecznego; możliwa obecność migdałów lub innych orzechów.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 545,4kcal/2283,7kJ, tłuszcze 27,2g (w tym tłuszcze nasycone 6,0g), węglowodany 30,3g (w tym cukry 24,2g), ksylitol 6,0g, białko 33,3g, błonnik 9,0g, sól 0,4g

Wartości odżywcze w 33g (1 tubka): wartość energetyczna 180,0kcal/753,6kJ, tłuszcze 9,0g (w tym tłuszcze nasycone 2,0g), węglowodany 10,0g (w tym cukry 8,0g), ksylitol 2,0g, białko 11,0g, błonnik 3,0g, sól 0,1g

Producent:  Wyprodukowano w USA przez Nuts 'N More LLC., E.Providence RI 0,2914 USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem. Nie ma konieczności przechowywania w lodówce, ale zalecamy to dla przedłużenia świeżości masła. Po otwarciu zużyć w ciągu 6 miesięcy. Mieszać przed każdym użyciem, rozwarstwienie oleju jest zjawiskiem naturalnym. Zawiera ksylitol - nie podawać zwierzętom!

Najlepiej spożyć przed: data EXP na opakowaniu w formacie USA tj. MM/DD/RR - pierwsza liczba odnosi się do miesiąca, druga do dnia, trzecia do roku

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: