• Obecnie brak na stanie
Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
  • Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
  • Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
  • Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
  • Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
  • Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
  • Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie
Kod produktu: 837234109120

Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie - mix do bezglutenowych naleśników i gofrów z WPI, smak Czekoladowe Brownie

Obecnie brak na stanie

Kompletna (wymaga dodania jedynie wody) mieszanka do przygotowania  puchatych bezglutenowych proteinowych naleśników maślankowych na bazie czystego izolatu białka WPI i bezglutenowej mąki owsianej, słodzona stewią.

79,44 zł netto

79,44 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 452 g; 17.58zł/100g

Główny smak: Smak biszkopt – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak maślanka – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak owies – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kakao – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Rule1 R1 Performance Pantry Whey Cakes, Chocolate Brownie – mix do amerykańskich pancake’ów z izolatem białka serwatkowego WPI z dodatkiem bezglutenowej mąki owsianej, masła i maślanki.

Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie to gotowa bezglutenowa mieszanka do przygotowania w ekspresowym tempie klasycznych amerykańskich naleśników z maślanką i kawałkami ciemnej czekolady bez zbędnego robienia bałaganu w kuchni! Wystarczy wymieszać z wodą, a potem już tylko usmażyć. Wysoka zawartość białka, mała ilość tłuszczu, zero konserwantów i pełnoziarnista mąką dają nam idealną propozycję na każdy posiłek.

Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie – najlepsze rozwiązanie na pyszne naleśniki lub gofry. Mieszanka składa się z czystego izolatu serwatki, białka jaj i pełnoziarnistej mąki owsianej. Obniżona zawartość cukru, zero glutenu, zero tłuszczów trans, brak konserwantów i sztucznych aromatów. Propozycja idealna.

W skrócie Rule1 R1 Whey Cakes Chocolate Brownie to

  • rewelacyjne źródło izolatu serwatki oraz białka jaja, które są nam potrzebne do budowy i regeneracji mięśni
  • zawiera naturalnie występujące BCAA*
  • szybki posiłek o zwiększonej zawartości białka , aż 13 g w 1 porcji!
  • bez dodatku cukru - słodzone stewią (kawałki czekolady w mieszance są słodzone cukrem, stąd zawartość 5g cukru w porcji naleśnikó)
  • zero glutenu - na bazie bezglutenowej mąki owsianej
  • zero konserwantów,
  • bez sztucznych barwników
  • bez syntetycznych aromatów
  • ekspresowy i łatwy w przygotowaniu posiłek tylko z dodatkiem wody

*W przeciwieństwie do białka pszenicy, serwatka i jajko są bezglutenowe, wysoce strawne i dostarczają wyjątkowych ilości wszystkich dziewięciu EAA, w tym BCAA: leucyny, izoleucyny i waliny.

Przygotowanie naleśników lub gofrów będzie teraz dziecinnie proste i wyjdzie za każdym razem! Do łyżki stołowej naszej mieszanki (30g) należy dodać 60 g wody, dokładnie wymieszać i gotowe! Rozgrzaną patelnią posmarować delikatnie masłem/olejem/olejem kokosowym i nakładając łyżką porcje ciasta smażyć do uzyskania złotego koloru, przekręcić i ponowić etap smażenia. Nasze amerykańskie naleśniki w domowym zaciszu są gotowe! Teraz wystarczy skomponować je z odpowiednimi dodatkami i możemy poczuć się jak w restauracji. Klasyczny syrop klonowy, a może dżem własnej roboty lub zwyczajnie oprószone pudrem lub kakao, z dodatkiem owoców lub bez. Możesz je łączyć z wszystkimi ulubionymi składnikami, zawsze będą rewelacyjne!

A może jednak gofry?

Nasze przygotowane ciasto do naleśników nałóż do rozgrzanej i posmarowanej delikatnie tłuszczem gofrownicy. Smak wakacji bez wychodzenia z domu i o każdej porze!

Wartości Odżywcze

Porcja 37.5g

Wartości odżywcze w:
Porcja 37.5g
100g
Kalorie
150.00
400.00
kJ
628.50
1,676.00
Tłuszcze, w tym
3.00
8.00
tłuszcze nasycone
1.00
2.67
Węglowodany, w tym
15.00
40.00
cukry
5.00
13.33
Błonnik
2.00
5.33
Białko
14.00
37.33
Sól
0.63
1.67

Rule1 R1 Performance Pantry Whey Cakes Chocolate Brownie Whey Isolate Pancake & Waffle Mix - mieszanka do przygotowania proteinowych naleśników o smaku czekoladowym z kawałkami czekolady, z cukrem i substancjami słodzącymi

Masa netto: 450g

Składniki: izolat białka serwatkowego (mleko), pełnoziarnista bezglutenowa mąka owsiana, kawałki czekolady {mąka ryżowa, cukier, olej repakowy, kakao, skrobia ryżowa, wodorowęglan sodu, sól}, mieszanka masła (masło (mleko), beztłuszczowe mleko w proszku, kazeinian sodu (mleko), sól), naturalny aromat, białko jaja kurzego, środek spulchniający (proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana, wodorowęglan sodu, siarczan glinianu sodu, fosforan), soda oczyszczona), sól, emulgator lecytyna sojowa, substancja słodząca ekstrakt z liści stewii (glikozydy stewiolowe)

Alergeny: mleko, jajka, soja

Wartości odżywcze w 100g suchego proszku: wartość energetyczna 400,0kcal/1676,0kJ, tłuszcze 8,0g (w tym tłuszcze nasycone 2,6g), węglowodany 40,0g (w tym cukry 13,3g), błonnik 5,3g, białko 37,3g, sól 1,6g

Wartości odżywcze w 1 porcji (37,5g produktu, po dodaniu wody do przygotowania 1 sugerowanej porcji naleśników), 12 sugerowanych porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 150,0kcal/628,5kJ, tłuszcze 3,0g (w tym tłuszcze nasycone 1,0g), węglowodany 15,0g (w tym cukry 5,0g), błonnik 2,0g, białko 14,0g, sól 0,6g

Warunki Przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed wilgocią, światłem i gorącem. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Producent: wyprodukowano w USA przez Nutrivo LLC dla Rule One Proteins LLC

Podmiot odpowiedzialny za informacje na temat żywności: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

PRZYGOTOWANIE NALEŚNIKÓW/GOFRÓW: 

1. Rozgrzej patelnię na średniej mocy lub nagrzej gofrownicę/naleśnikarkę do temperatury 180C. Odpowiednio nagrzana powierzchnia to taka, że której kropla woda znika wyparowując natychmiast po pryśnięciu.

2. Zmieszaj 1 porcję produktu z 60ml wody, zamieszaj krótko widelcem lub trzepaczką, nie mieszaj zbyt długo, ciasto powinno być grudkowate a nie idealnie gładkie. Nie blenduj! Odstaw na 2 minuty do zgęstnienia.

3. Wylewaj ciasto porcjami na patelnię natłuszczoną sprayem do smażenia. Z 1 porcji przygotujesz 1 dużego naleśnika typu crepes, lub 2-3 mniejsze naleśniki typu pancake. Smaż około 1-2 minuty z każdej strony, na złoto - przewracaj na drugą stronę gdy na powierzchni smażonego naleśnika zaczną się pojawiać bąbelki