P28 Naleśniki Proteinowe Czekolada & Kokos 0,45kg
Najważniejsze cechy naleśników białkowych P28:
- 28g białka najwyższej jakości w porcji 2 naleśniki
- bez konserwantów
- bez syropu fruktozowego
- bez sztucznych aromatów
- żadnych sztucznych barwników
- bez spulchniaczy opartych na aluminium
- bez GMO
- bez tłuszczy trans
Naleśniki proteinowe P28 są napakowane białkiem - 2 naleśniki zawierają aż 28g białka! Ich formuła została przygotowana tak, żeby zawierały tylko naturalne składniki i najwyższej jakości białko czyli izolat białka serwatkowego.
Wartości Odżywcze
P28 Chocolate Coconut Pancake Mix - 16 oz - Mieszanka do przygotowania naleśników czekoladowo-kokosowych
Skład: Pełnoziarnista mąka pszenna, izolat białka serwatkowego (z mleka) {białko serwatkowe, emulgator lecytyna sojowa}, gluten pszenny, mielona czekolada {cukier, kakao alkalizowane, likier czekoladowy, naturalna wanilia}, koncentrat białek mleka {kazeina, białko serwatkowe, śmietanka w proszku}, płatki kokosowe, substancja spulchniająca fosforan monowapniowy, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, naturalne aromaty, sól morska.
Alergeny: mleko, soja, pszenica, orzechy; produkowane w zakładzie, w którym przetwarzane są także jaja.
Wartości odżywcze na 1 porcję (45g), 10 porcji w opakowaniu: 170kcal / 711kJ, 4g tłuszczu (w tym 2,5g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 18g węglowodanów (w tym 3g cukru), 14g białka, 3g błonnik, 390mg sodu (ekwiwalent 975mg soli), 5mg cholesterolu.
Wartości odżywcze na 100g: 377,4kcal / 1578kJ, 8,88g tłuszczu (w tym 5,55g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 39,9g węglowodanów (w tym 6,66g cukru), 31g białka, 6,66g błonnik, 865mg sodu (ekwiwalent 2,16g soli), 11mg cholesterolu.
Producent: Wyprodukowano w Kanadzie dla P28 Foods, Inc., Syracuse, New York, USA.
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętej puszce, chronić przed światłem.
Przygotowanie (2 naleśniki): Rozgrzej patelnię. Zmieszaj 90g P28 White Chocolate Pancake Mix z 115ml wody. Jeśli chcesz, możesz dodać 2 łyżeczki oleju kokosowego. Wylewaj porcje na rozgrzaną patelnię, odwracaj na drugą stronę, gdy spód się zezłoci i smaż jeszcze 30 sekund. Wskazówka: jeśli chcesz uzyskać bardziej zawarte naleśniki, możesz nieco zmniejszyć ilość wody.