Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Muscle Moose, Czekolada & Maliny - bezglutenowe naleśniki proteinowe, 51% białka

Muscle Mousse

a20634158734144

Nowy produkt

Nowość Muscle Moose - wysokobiałkowe, puchate naleśniki z bezglutenowej mąki owsianej wzbogaconej izolatem białka serwatkowego o smaku czekoladowo malinowym zawierają aż 53% białka i mniej niż 2% cukru.  Porcja naleśników dostarcza 26g białka w mniej niż 200kcal.

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

54,37 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 500g.; 10,87 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 10 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 10 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 1,20 pln.


Główne nuty smakowe:

Podobno śniadania wymyślono po to, żeby można było zaczynać dzień od proteinowych pankejków ;) Muscle Moose Protein Pancakes Chocolate Rasberry to wyjątkowo puszyste naleśniki smaku malinowym z kropelkami czekolady, o krótkim składzie a do tego banalnie proste w przygotowaniu! Dodaj swoje ulubione dodatki - może wolisz owoce, masło orzechowe albo syrop zero kalorii - i doskonały początek dnia masz na talerzu!

Bazę naleśników stanowi bezglutenowa mąka owsiana wzbogacona wysokiej jakości białkiem z koncentratu białka serwatkowego. Optymalnie skomponowany skład naleśników białkowych Muscle Moose pozwolił wyśrubować proporcje składników odżywczych do niespotykanego poziomu: porcja naleśników w mniej niż 200kcal dostarcza ponad 26g najwyższej jakości białka - to proporcje, które udaje się osiągnąć tylko najlepszym batonom białkowym!

Jak przygotować bezglutenowe naleśniki białkowe Muscle Moose?

  1. Wsyp 50g (2 miarki,miarka w opakowaniu) proszku do miski, dodaj 75ml wody i wymieszaj trzepaczką lub shakerem
  2. Wlej ciasto na rozgrzaną, lekko natłuszczoną pamem do smażenia patelnię, smaż naleśniki porcjami
  3. Gdy przestaną się pojawiać pęcherzyki powietrza (po około 2 minutach), przerzuć naleśnik na drugą stronę i smaż na złoto (około 1 minuty)
Porcja 50 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 188.00  kcal 376.00  kcal
kJ 787.72  kJ 1,575.44  kJ
Tłuszcze, w tym 4.00  g 8.00  g
tłuszcze nasycone 1.50  g 3.00  g
Węglowodany, w tym 11.40  g 22.80  g
cukry 2.00  g 4.00  g
Białko 25.80  g 51.60  g
Sól 0.62  g 1.24  g

Napisz opinię



Muscle Moose Protein Pancakes Chocolate Rasberry with sweeteners - mieszanka do przygotowania naleśników wysokobiałkowych o smaku czekoladowo - malinowym, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 500g

Składniki: mieszanka białkowa {koncentrat białka serwatkowego (mleko), białko grochu, albumina (białko jaja kurzego)}, bezglutenowa mąka owsiana, modyfikowana skrobia, chrupki czekoladowe, inulina (błonnik z korzenia cykorii), aromaty, alkalizowany proszek kakaowy, substancja spulchniająca (dwuwęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).

Produkt odpowiedni dla wegetarian.

Alergeny: mleko, jaja.

Wartości odżywcze w 100g suchej masy: wartość energetyczna 1585kJ / 376kcal, tłuszcze 7,9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0g), węglowodany 22,8g (w tym cukry 4,0g), białko 51,5g, błonnik 3,5g, sól 1,23g

Producent: wyprodukowano w Unii Europejskiej dla Muscle Moosse Limited, C/o Harper Innovations, Unit 3 Sovereign Business Park, Wyvern Avenue, Stockport, Cheshire, United Kingdom, SK5 7DD

Importer: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Data przydatności do spożycia: na opakowaniu DD/MM/RRRR

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed wilgocią, światłem i gorącem. Nie spożywać w przypadku uszkodzenia szczelności opakowania. Po otwarciu spożyć w ciągu 12 miesięcy.

Ostrzeżenie: Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być spożywany przez kobiety w ciąży i matki karmiące. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia!

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: