Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Pizza Adama mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej

Adam's Bread

a34260143461205

Nowy produkt

Pizza proteinowa Adama z mąki słonecznikowej to idealne rozwiązanie dla osób na diecie niskokalorycznej, unikających węglowodanów i bezglutenowej - zawiera zaledwie 1g węglowodanów i aż 28g białka. Dzięki użyciu mąki migdałowej w miejsce tradycyjnej, pizza przygotowana z tej mieszanki smakuje doskonale zawierając znacznie mniej kalorii niż tradycyjna pizza.

Więcej szczegółów

15,55 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 150g.; 10,37 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 3 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 3 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,36 pln.


NOWA FORMUŁA! Bez glutenu!

Pizza to niezdrowy fastfood, zakazany na diecie... Tak było do niedawna, ale z Pizza Adamo możesz zapomnieć o takich ograniczeniach. 

Proteinowa, bezglutenowa, niskowęglowodanowa pizza Adama:

  • zawiera aż 28% białka i tylko 1% węglowodanów
  • zapewnia na długo uczucie sytości
  • jest odpowiednia dla diet niskowęglowodanowych
  • jest łatwa i szybka w przygotowaniu
  • bez soi
  • bez polepszaczy
  • bezglutenowa
  • 100% naturalny skład

Z mieszanki Pizza Adamo można łatwo można zrobić własną pizzę - bezglutenową, niskowęglowodanową i wysokobiałkową - do przygotowania pizzy potrzebujesz łyżki wody i swoich ulubionych dodatków. Klasyczną włoską pizzę otrzymasz używając sosu pomidorowego, garści aromatycznych ziół i mozzarelli light. Polecamy także pizzę tono -  z tuńczykiem z puszki oraz cebulą. 

Porcja 35 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 56.00  kcal 160.00  kcal
kJ 234.15  kJ 669.00  kJ
Tłuszcze, w tym 0.63  g 1.80  g
tłuszcze nasycone 0.04  g 0.10  g
Węglowodany, w tym 0.42  g 1.20  g
cukry 0.28  g 0.80  g
Białko 9.94  g 28.40  g
Sól 0.42  g 1.20  g
Oceń 
22-03-2020

Super

Rewelacyjna pizza. Wystarczy dodać ok. 180 ml wody, rozwałkować przez papier do pieczenia, podpiec, dodać sos, przyprawy, ser i dowolne składniki i po 10 min z piekarnika wychodzi super danie, które jest strasznie sycące...

  • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
Oceń 
27-03-2018

Usunięta opinia

Widzę, że w opisie pojawiła się prawidłowa instrukcja :) szkoda tylko, że mój poprzedni komentarz został usunięty... ehh.
Pozdrawiam

    Oceń 
    04-02-2018

    Generalnie nie polecam

    Źle przetłumaczony sposób przyrządzenia totalnie rujnuje wykonanie ciasta, mi osobiście nie wyszło z tego powodu, dopiero jak zauważyłem, że coś jest nie tak, przeczytałem wersje angielską a tam co innego napisane ;/ ogólnie może i produkt dobry jako zamiennik ale w moim uratowanym kawałku, w smaku i zapachu zbyt migdałowe i ziemiste co zabija to walory smakowe pizzy ;/ ja nie polecam, ale komuś może to smakować, ogromny minus za tłumaczenie

    • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

    Napisz swoją opinię!

    Napisz opinię

    Pizza Adama mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej

    Pizza Adama mieszanka do wypieku pizzy niskowęglowodanowej

    Pizza proteinowa Adama z mąki słonecznikowej to idealne rozwiązanie dla osób na diecie niskokalorycznej, unikających węglowodanów i bezglutenowej - zawiera zaledwie 1g węglowodanów i aż 28g białka. Dzięki użyciu mąki migdałowej w miejsce tradycyjnej, pizza przygotowana z tej mieszanki smakuje doskonale zawierając znacznie mniej kalorii niż tradycyjna pizza.



    Pizza Adama - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowej pizzy bezglutenowej 

    Masa netto: 150g (masa gotowego wypieku około 450g)

    Składniki: częściowo odtłuszczona organiczna mąka słonecznikowa, częściowo odtłuszczona złota mąka lniana, białka mleka, białko jaj w proszku, częściowo odtłuszczona mąka z pestek dyni, błonnik bambusowy, psyllium, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, regulator kwasowości glukono-delta-lakton, różowa sól krystaliczna.

    Alergeny: migdały, jaja. Może zawierać śladowe ilości innych owoców, pestek, orzechów ziemnych i innych składników w łupinach.

    Wartości odżywcze w 100g gotowego ciasta: wartość energetyczna 669kJ / 160kcal, tłuszcze 1,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g), węglowodany 1,2g (w tym cukry 0,8g), białko 282,4g , błonnik 10,9g, sól 1,2g

    Producent:  wyprodukowano w Niemczech przez Lapiniak GmbH

    Przechowywanie: Mieszankę przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

    Sposób przygotowania pizzy niskowęglowodanowej: 

    • Zmieszaj zawartość opakowania z 220ml wody, zagnieć ciasto
    • Rozłóż ciasto równomiernie na natłuszczonej blasze
    • Piecz 8-10 minut w 200°C, wyjmij, dodaj dodatki i piecz jeszcze 7-10 minut w tej samej temperaturze


    Polecane produkty

    Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: