Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Wyprzedaże

Golden Home Ultra Thin Crust Pizza - spody do pizzy proteinowej 18g białka & 8g węglowodanów

Golden Home

023402087356

Nowy produkt

Golden Home Ultra Thin Pizza Crust to gotowy spód do pizzy proteinowej; ultra cienki spód pizzy z super chrupiącego ciasta zawiera aż 18gbiałka i tylko 8g węglowodanów.

Więcej szczegółów

32,55 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 126g.; 25,83 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 6 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 6 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,72 pln.


Główne nuty smakowe:

Niskowęglowodanowy, niskotłuszczowy, wysokobiałkowy gotowy spód do pizzy.

Unikalny sposób przygotowania spodów Ultra Thin w piekarniach Golden Home umożliwia ich supr cienkie rozwałkowanie - dzięku temu każdy spód jest perfekcyjnie chrupki i dostarcza zaledwie 110kcal!


Najwazniejsze zalety pizzy Ultra Thin Pizza Crust:

+ tylko 110kcal

+ tylko 8g węglowodanów 

+ tylko 1g tłuszczu

+ aż 18g białka

+ super cienka, super chrupka

+ gotowa w 8 minut


Żadnych przygotowań, żadnego wałkowania ciasta - po prostu dodaj ulubione dodatki i gotowe!

 

Golden Home Ultra Thin Pizza Crust 18g Protein - gotowy cienki spód do przygotowania pizzy

Waga netto: 126g (3 spody)

Skład: woda, wzbogacona mąka {mąka pszenna, enzymy, niacyna (witamina B3), zredukowane żelazo, monoazotan tiaminy (witamina B1), ryboflawina (witamina B2), kwas foliowy}, izolat białka sojowego, izolat białka pszenicy, koncentrat białka serwatkowego (z mleka), olej palmowy, kulturyzowana mąka pszenna, kwas fumarowy, drożdże, sól, proszek do pieczenia {pirofosforan sodu, węglan sodu, skrobia kukurydziana, fosforan jednowapniowy}, skrobia z pszenicy, gluten z pszenicy, ekstrakt słodu jęczmiennego (gluten), kwas fosforowy, mono i diglicerydy, etoksylowane mono- oraz diglicerydy, polisorbat 60, kwas propionowy, siarczyny, propionian sodu (środek konserwujący), kukurydza, cukier.

Alergeny: mleko, gluten (pszenica, jęczmień), soja, siarczyny.

Wartości odżywcze na 1 spód 42g: 460kJ / 110kcal, 1g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 8g węglowodanów (w tym 0g cukry), 16g białka, 5mg cholesterolu, 260mg sodu (ekwiwalent 650mg soli), 1g błonnika

Wartości odżywcze na 100g: 1095kJ / 261kcal, 2,4g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 19g węglowodanów (w tym 0g cukry), 38,1g białka, 11,9mg cholesterolu, 619mg sodu (ekwiwalent 1,54g soli), 2,4g błonnika

Producent: wyprodukowano w USA dla Quaker Bakery Brands Inc., Appleton, WI 54912, USA

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, po otwarciu chronić przed wysuszeniem zamykając szczelnie opakowanie. Przechowywanie w lodówce przedłuża świeżość produktu.

Jak zrobić pizzę proteinową na spodzie Ultra Thin Pizza Crust:

1. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. 2. Wyjmij jeden spód z opakowania. 3. Posmaruj ulubionym sosem do pizzy  4. Piecz 8-10 minut bezpośrednio na ruszcie 5 Pozostaw 1-2 minuty na ruszcie do odparowania, aby uzyskać maksymalną chrupkość. 


Porcja 42 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 110.00  kcal 261.90  kcal
kJ 460.90  kJ 1,097.38  kJ
Tłuszcze, w tym 10.00  g 23.81  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 2.38  g
Węglowodany, w tym 8.00  g 19.05  g
cukry 0.00  g 0.00  g
Błonnik 1.00  g 2.38  g
Białko 16.00  g 38.10  g
Sól 0.65  g 1.55  g

Napisz opinię



Golden Home Ultra Thin Pizza Crust 18g Protein - gotowy cienki spód do przygotowania pizzy

Waga netto: 126g (3 spody)

Składniki: woda, wzbogacona mąka (mąka pszenna, enzymy, niacyna (witamina B3], zredukowane żelazo, mononitrat tiaminy (witamina b1], ryboflawina (witamina b2], kwas foliowy), izolat białka sojowego, izolat białka pszenicznego, koncentrat białka serwatkowego (mleko), olej palmowy, kulturyzowana mąka pszenna, kwas fumarowy, drożdże, sól, proszek do pieczenia (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia kukurydziana, fosforan monowapniowy), skrobia pszenna, gluten pszenny, ekstrakt słodu jęczmiennego, regulator kwasowości kwas fosforowy, stabilizator mono- i di- glicerydy kwasów tłuszczowych, emulgator etoksylowane mono i diglicerydy, substancja konserwująca E-435, substancja konserwująca kwas propionowy, siarczyny, substancja konserwująca propionian sodu (substancja konserwująca), kukurydza, cukier..

Alergeny: mleko, gluten (pszenica, jęczmień), soja, siarczyny, mleko.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 261,9kcal/1097,3kJ, tłuszcze 23,8g (w tym tłuszcze nasycone 2,3g), węglowodany 19,0g (w tym cukry 0,0g), błonnik 2,3g, białko 38,0g, sól 1,5g

Wartości odżywcze w 1 spodzie (3 sztuki w opakowaniu): wartość energetyczna 110,0kcal/460,8kJ, tłuszcze 10,0g (w tym tłuszcze nasycone 1,0g), węglowodany 8,0g (w tym cukry 0,0g), błonnik 1,0g, białko 16,0g, sól 0,6g

Producent: wyprodukowano w USA dla Quaker Bakery Brands Inc., Appleton, WI 54912, USA

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, po otwarciu chronić przed wysuszeniem zamykając szczelnie opakowanie. Przechowywanie w lodówce przedłuża świeżość produktu.

Jak zrobić pizzę proteinową na spodzie Ultra Thin Pizza Crust:

1. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. 2. Wyjmij jeden spód z opakowania. 3. Posmaruj ulubionym sosem do pizzy  4. Piecz 8-10 minut bezpośrednio na ruszcie 5 Pozostaw 1-2 minuty na ruszcie do odparowania, aby uzyskać maksymalną chrupkość.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: