Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Wyprzedaże

Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki arbuzowej

Good Dee's

860324001820

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania wilgotnych babeczek lub ciasta marchewkowego o odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu,  orzechów, soi i jakichkolwiek sztucznych składników.

Więcej szczegółów

59,34 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 249g.; 23,83 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 11 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 11 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 1,32 pln.


Główne nuty smakowe:

Oparta o wyjątkowo aromatyczną mąkę arbuzową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych puszystych a zarazem wilgotnych muffinów albo ciasta marchewkowego odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Z mieszanki możesz przygotować mniejsze babeczki typu muffiny, albo upiec jedno większe ciasto - zachęcamy cię do eksperymentów, dodaj do masy swoje ulubione składniki, np. owoce, orzechy albo kawałki czekolady bez cukru, gotowe babeczki możesz udekorować keto-bitą śmietaną albo keto-lukrem wykorzystując do tego erytrol w pudrze :) Dodatek marchewki zapewnia ciastu niezwykły słoneczny kolor i przyjemną, naturalną słodycz. Kompozycję smakową carrot cake uzupełniają przyprawy korzenne - taki zestaw smaków doskonale komponuje się z orzechami, szczególnie włoskimi i pekanami.

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku marchewkowych muffinek carrotcake bez cukru Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Porcja 21 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 70.00  kcal 333.33  kcal
kJ 293.08  kJ 1,395.60  kJ
Tłuszcze, w tym 5.00  g 23.81  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 4.76  g
Węglowodany, w tym 8.00  g 38.10  g
cukry 1.00  g 4.76  g
poliole 5.00  g 23.81  g
Białko 3.00  g 14.29  g
Błonnik 3.00  g 14.29  g
Sól 0.28  g 1.33  g

Napisz opinię



Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta i babeczek marchewkowych, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 249g

Składniki: mąka z nasion arbuza, mąka słonecznikowa, substancja słodząca (erytrytol), marchew, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, monohydrat fosforanu jednowapniowego), marchew w proszku, cynamon, gałka muszkatołowa, sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: może zawierać orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (21g): wartość energetyczna 70kcal/293kJ, tłuszcze 5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 8g (w tym cukry 1g, poliole 5g), błonnik 3g, białko 3g, sól 0.28g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 333kcal/1396kJ, tłuszcze 23.8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4.8g), węglowodany 38g (w tym cukry 4.8g, poliole 23.8g), błonnik 14.3g, białko 14.3g, sól 1.33g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania: aby przygotować muffiny: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; zmiksuj 3 jajka, 1/2 szklanki rozpuszczonego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, po czym dodaj mieszankę Good Dee's. Napełnij foremki do babeczek niewiele ponad połowę (około 12 muffinów). Piecz 18-23 minuty. Zostaw do wystygnięcia. Aby przygotować ciasto: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; zmiksuj 4 jajka, 1/2 szklanki rozpuszczonego oleju kokosowego i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Przełóż masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia (około 8 cali). Piecz 27-32 minuty. Zostaw do wystygnięcia.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: