Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Good Dee's Low Carb Chocolate Snack Cake - mieszanka do wypieku czekoladowego keto ciasta z mąki słonecznikowej

Good Dee's

b8862039000266

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania czekoladowego ciasta biszkoptowego odpowiedniego dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu, soi, orzechów

Więcej szczegółów

57,37 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 207g.; 27,71 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 11 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 11 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 1,32 pln.


Główne nuty smakowe:

Oparta o mąkę słonecznikową mieszanka do przygotowania czekoladowego ciasta odpowiedniego dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Ciasto jest intensywnie kakaowe, niesłychanie satysfakcjonujące, nie tylko zaspokaja ochotę na słodkości osób na diecie keto, ale zbiera też świetne recenzje od dzieci i osób nie-keto! Chocolate Snack Cake i Chocolate Brownie to podobne do siebie mieszanki, ale jednak różne - Brownie jest bardziej wilgotne i maziste, podczas gdy Snack Cake bardziej przypomina biszkopt, jest lżejsze i puszyste, nadaje się dobrze do przekrojenia na pół i przełożenia kremem, można w ten sposób przygotować keto-tort!

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • slodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Porcja 18 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 45.00  kcal 250.00  kcal
kJ 188.41  kJ 1,046.70  kJ
Tłuszcze, w tym 3.50  g 19.44  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 9.00  g 50.00  g
cukry 0.00  g 0.00  g
poliole 8.00  g 44.44  g
Białko 1.00  g 5.56  g
Błonnik 3.00  g 16.67  g
Sól 0.24  g 1.33  g

Napisz opinię



Good Dee's Low Carb Chocolate Snack Cake Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 207g

Składniki: substancja słodząca (erytrytol), zmielone nasiona słonecznika, błonnik pokarmowy, niesłodzone kakao alkalizowane, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, monohydrat fosforanu jednowapniowego), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: może zawierać orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (18g): wartość energetyczna 45kcal/188kJ, tłuszcze 3.5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 9g (w tym cukry 0g, poliole 8g), błonnik 3g, białko 1g, sól 0.24g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 250kcal/1047kJ, tłuszcze 19.4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 50g (w tym cukry 0g, poliole 44.4g), błonnik 16.7g, białko 5.6g, sól 1.33g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; Zmiksuj 3-4 jajka, 1/3 szklanki roztopionego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia (około 8 cali średnicy). Piecz na środkowej półce piekarnika 22-28 minut (przy 3 jajkach) lub 25-33 minuty (przy 4 jajkach). Zostaw do wystygnięcia.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: