Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Good Dee's Low Carb Muffin - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki słonecznikowej

Good Dee's

b862039000235

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania wilgotnych babeczek / muffinek odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu,  orzechów, soi

** DATA WAŻNOŚCI 2021-03-04 **

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

59,34 pln

-32.6087%

39,99 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 238g.; 16,80 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 7 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 7 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,84 pln.


Główne nuty smakowe:

** DATA WAŻNOŚCI 2021-03-04 **

Oparta o mąkę słonecznikową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych puszystych a zarazem wilgotnych muffinów odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Z mieszanki możesz przygotować mniejsze babeczki typu muffiny,albo upiec jedno większe ciasto - zachęcamy cię do eksperymentów, dodaj do masy swoje ulubione składniki, np. owoce, orzechy albo kawałki czekolady bez cukru, gotowe babeczki możesz udekorować keto-bitą śmietaną albo keto-lukrem wykorzystując do tego erytrol w pudrze :)

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku muffinek bez cukru Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Porcja 20 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 90.00  kcal 450.00  kcal
kJ 377.10  kJ 1,885.50  kJ
Tłuszcze, w tym 6.00  g 30.00  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 5.00  g
Węglowodany, w tym 2.00  g 10.00  g
cukry 0.00  g 0.00  g
Błonnik 7.00  g 35.00  g
Białko 2.00  g 10.00  g
Sól 0.29  g 1.45  g

Napisz opinię

Good Dee's Low Carb Muffin - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki słonecznikowej

Good Dee's Low Carb Muffin - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki słonecznikowej

Mieszanka do przygotowania wilgotnych babeczek / muffinek odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu,  orzechów, soi

** DATA WAŻNOŚCI 2021-03-04 **



Good Dee's Low Carb Muffin Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych babeczek, bez dodatku cukru, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 238g

Składniki: mąka z mielonych nasion słonecznika, błonnik, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, fosforan jednowapniowy), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: może zawierać orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (20g): wartość energetyczna 90kcal/377kJ, tłuszcze 6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 2g (w tym cukry 0g), błonnik 7g, białko 2g, sól 0.29g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 450kcal/1886kJ, tłuszcze 30g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5g), węglowodany 10g (w tym cukry 0g), błonnik 35g, białko 10g, sól 1.45g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza; Zmiksuj 3 jajka, 1/3 szklanki roztopionego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego (oraz opcjonalnie 2 łyżki słodzika), a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Napełnij foremki do babeczek niewiele ponad połowę (około 12 muffinów). Piecz przez 18-20 minut. Zostaw do wystygnięcia.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: