• Obecnie brak na stanie
Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
  • Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
  • Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
  • Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
  • Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
  • Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
  • Good Dee's Low Carb Muffin Baking Mix 8.4 oz
Kod produktu: b862039000235
Good Dee's

Good Dee's Low Carb Muffin - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki słonecznikowej

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania wilgotnych babeczek / muffinek odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu,  orzechów, soi

59,34 zł netto

59,34 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 238 g; 24.93zł/100g

Główny smak: Smak biszkopt – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak migdały – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Wanilia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Oparta o mąkę słonecznikową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych puszystych a zarazem wilgotnych muffinów odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Z mieszanki możesz przygotować mniejsze babeczki typu muffiny,albo upiec jedno większe ciasto - zachęcamy cię do eksperymentów, dodaj do masy swoje ulubione składniki, np. owoce, orzechy albo kawałki czekolady bez cukru, gotowe babeczki możesz udekorować keto-bitą śmietaną albo keto-lukrem wykorzystując do tego erytrol w pudrze :)

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku muffinek bez cukru Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Wartości Odżywcze

Porcja 20g

Wartości odżywcze w:
Porcja 20g
100g
Kalorie
90.00
450.00
kJ
377.10
1,885.50
Tłuszcze, w tym
6.00
30.00
tłuszcze nasycone
1.00
5.00
Węglowodany, w tym
2.00
10.00
cukry
0.00
0.00
Błonnik
7.00
35.00
Białko
2.00
10.00
Sól
0.29
1.45

Good Dee's Low Carb Muffin Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych babeczek, bez dodatku cukru, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 238g

Składniki: mąka z mielonych nasion słonecznika, błonnik, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, fosforan jednowapniowy), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: może zawierać orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (20g): wartość energetyczna 90kcal/377kJ, tłuszcze 6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 2g (w tym cukry 0g), błonnik 7g, białko 2g, sól 0.29g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 450kcal/1886kJ, tłuszcze 30g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5g), węglowodany 10g (w tym cukry 0g), błonnik 35g, białko 10g, sól 1.45g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza; Zmiksuj 3 jajka, 1/3 szklanki roztopionego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego (oraz opcjonalnie 2 łyżki słodzika), a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Napełnij foremki do babeczek niewiele ponad połowę (około 12 muffinów). Piecz przez 18-20 minut. Zostaw do wystygnięcia.