Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Wyprzedaże

Diabetic Kitchen Gourmet Banana Muffin Mix - mieszanka do przygotowania bananowych muffinek bez cukru, ze stewią

Diabetic Kitchen

a2859430005235

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych muffinek bananowych. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika prebiotycznego.

Więcej szczegółów

64,58 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 390g.; 16,56 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 12 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 12 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 1,44 pln.


Główne nuty smakowe:

Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych muffinek bananowych. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika prebiotycznego.

Zawartość mąki słonecznikowej oraz błonnika prebiotycznego wspiera utrzymanie organizmu w stanie ketozy (keep it purple, baby :) ).

  • niskowęglowodanowa
  • odpowiednia dla diety ketogenicznej
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez sztucznych słodzików
  • bez polioli
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwa i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać masło, jajka i śmietankę
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wszyscy kochają ciasta, ale większość z nich jest napakowana cukrem i innymi niezbyt zdrowymi składnikami,które rujnują dni trzymania diety i systematycznego treningu - teraz możesz cieszyć się smakiem wilgotnych, puszystych, aromatycznych bananowych mufinek bez najmniejszego poczucia winy, do tego jedna mufinka pokrywa ponad połowę dziennego zapotrzebowania na błonnika aż dwa źródła naturalnego błonnika prebiotczynego wspomagają funkcjonowanie zdrowych bakterii w twoich jelitach.

Diabetic Kitchen Gourmet Banana Muffins są banalnie proste w przygotowaniu - po prostu dodaj masło, jaja i śmietanę i opcjonalnie orzechy, jeśli masz ochotę. Z jednego opakowania mieszanki przygotujesz 12 pysznych muffinek.

Doskonały smak muffinek bez wyrzutów cukru we krwi - niezależnie od tego, czy jesteś na diecie diabetycznej ketogenicznej, niskowęglowodanowej czy LCHF, pokochasz te muffinki jako formę słodkiego posiłku albo przekąskę między posiłkami. 

 

Porcja 32 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 100.00  kcal 312.50  kcal
kJ 419.00  kJ 1,309.38  kJ
Tłuszcze, w tym 6.00  g 18.75  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 6.00  g 18.75  g
cukry 2.00  g 6.25  g
Błonnik 15.00  g 46.88  g
Białko 3.00  g 9.38  g
Sól 0.20  g 0.63  g
Napisz opinię
PAM Original XXL spray do bezkalorycznego smażenia 482g

PAM Original XXL spray do bezkalorycznego smażenia 482g

Diabetic Kitchen Gourmet Banana Muffin Mix - mieszanka do wypieku bezglutenowych, niskowęglowodanowych babeczek bananowych, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 390g

Składniki: błonnik pokarmowy, zmielone nasiona słonecznika, skrobia kukurydziana (błonnik), banany w proszku, mąka owsiana bezglutenowa, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia kukurydziana, fosforan jednowapniowy), naturalne aromaty, sól morska, substancje słodzące [ekstrakt z owoców mnicha, glikozydy stewiolowe].

Wartości odżywcze w 1 porcji (32g): wartość energetyczna 100kcal/419kJ, tłuszcze 6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 6g (w tym cukry 2g), błonnik 15g, białko 3g, sól 0.2g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 313kcal/1309kJ, tłuszcze 18.8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 18.8g (w tym cukry 6.3g), błonnik 46.9g, białko 9.4g, sól 0.63g

Producent: Wyprodukowano dla Diabetic Kitchen, PO Box 1220, Melrose, FL 32666

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania:

Rozgrzej piekarnik do 190 stopni Celsjusza. Rozpuść 2 łyżki masła. Do miski wsyp mieszankę Diabetic Kitchen. Dodaj 2 duże jajka, rozpuszczone masło i 2 łyżki tłustej śmietany. Dokładnie zmiksuj. Dodaj 4 łyżeczki orzechów pekan i ponownie wymieszaj. Ostrożnie wysmaruj wewnętrzną stronę foremek rozpuszczonym masłem. Wyłóż ciasto do 6 przygotowanych foremek i posyp orzechami pekan. Piecz przez 23 minuty, jeśli używasz silikonowych foremek, lub 21 minut przy użyciu metalowych. Pozostaw do wystygnięcia.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: