Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Promocja Proteinowy pudding Tarta Cytrynowa 18g białka & 1,5g węglowodanów

Dieti Meal Proteinowy pudding Tarta Cytrynowa 18g białka & 1,5g węglowodanów

DIETImeal PRO

102

Nowy produkt

Tarta cytrynowa - połączenie orzeźwiającego smaku dojrzałych cytryn i słodyczy kruchego ciasta to jedno z ulubionych ciast na całym świecie. Spróbuj gęstego kremowego pudding o jej smaku, który zapewni ci uczucie sytości na długie godziny. Jedna porcja to tylko 87kcal, i zaledwie 1,5g węglowodanów, a przy tym aż 18g białka!

Więcej szczegółów

4,99 pln

-40.0801%

2,99 pln

Dostępny w magazynie

Waga netto 23.5g.; 12,72 pln/100g

Nie ma punktów za ten produkt.


Główne nuty smakowe:

Przygotuj pudding pudding o smaku klasycznej i uwielbianej tarty cytrynowej, który zaspokoi głód na długie godziny i zachwyci cię głębokim smakiem.

Wymieszaj zawartość saszetki z wodą i już po chwili zachwycisz się smakiem pysznego kremowego shake'a, puddingu lub musu. Już jedna porcja doda Ci mnóstwo energii i na długie godziny zaspokoi głód. Doskonale skomponowany i zbilansowany skład wysokobiałkowego puddingu to minimalna ilość kalorii i maksymalne uczucie sytości. Gotowy pudding możesz polać Syropem karmelowym Zero kalorii albo lub podać z Galaretką truskawkową Zero kalorii, a shake cytrynowy znakomicie wzbogaci smak Syropu waniliowego - możliwości jest nieskończenie wiele, jedyne ograniczenie to fantazja!

Jedna porcja to tylko 91kcal, i zaledwie 2,6g węglowodanów, a przy tym aż 18g białka!

Intensywnie trenujesz? Odchudzasz się? Pudding DIETImeal PRO to idealny deser dla Ciebie!

Napisz opinię



Entremets arôme terta au citron - Pudding wysokobiałkowy o smaku tarty cytrynowej z sokiem cytrynowym, zawiera substancje słodzące

Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w jej utrzymaniu.

Masa netto: 23,5g 1 porcja: 23,5g, ilość porcji w opakowaniu produktu: 1

Składniki:  proteiny mleka, substancja zagęszczająca: celuloza mikrokrystaliczna, olej palmowy, aromat, regulator kwasowości: kwas ctrynowy, barwnik: kurkuma, suszony koncentrat soku cytryny (1,3%), sól, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, substancja słodząca: sukraloza, emulgator: lecytyna sojowa i słonecznikowa

Alergeny: produkt zawiera mleko i soję; możliwa obecność jaj, selera, glutenu i sulfitów.

Ilość (porcja) niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 23,5g. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Ostrzeżenie: Nie stosować w przypadku uczulenia lub nietolerancji któregokolwiek ze składników produktu!

Wartości odżywcze w 100g produktu suchego: wartość energetyczna366kcal / 1551kJ, tłuszcze 3,2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6g), węglowodany 6,3g (w tym 2,45g), błonnik 2,9g, białko 76,6g, sól 1,28g

Wartości odżywcze w 1 porcji gotowego produktu po przyrządzeniu (23,5g produktu + 115ml wody): wartość energetyczna87kcal / 367kJ, tłuszcze 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4g), węglowodany 1,5g (w tym cukry 0,6g), błonnik 0,7g, białko 18,0g, sól 0,3g

Producent: wyprodukowano we Francji przez Bariatrix Europe, 240 rue Claude Chappe 07500 Guilherand-Granges Cedex, Francja

Podmiot odpowiedzialny za informacje na temat żywności: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Przygotowanie: 

1) Pudding: Wsypać zawartość saszetki do miseczki, ciągle mieszając wlać 115ml zimnej wody, wciąż mieszać aż do rozpuszczenia się proszku. Wstawić do lodówki na 15-30 minut do stężenia.

2) Mus: Wsypać zawartość saszetki do miseczki, ciągle mieszając powoli wlać 115ml zimnej wody, dodać białko jednego jajka i ubić trzepaczką do uzyskania pożądanej konsystencji. Schłodzić w lodówce.

3) Shake: w shakerze lub mikserem zmieszać dokładnie zawartość saszetki z 220ml zimnej wody.

NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED (dzień/miesiąc/rok) I NR PARTII: patrz na odwrocie saszetki. (LOT / EXP)

WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Zamknięte opakowanie przechowywać w suchym miejscu.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: