Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Natvia Icing - cukier puder zero kalorii stewia + erytrytol

Natvia

792

Nowy produkt

Naturalny słodzik bez kalorii idealny do przygotowania lukru i dekorowania ciast. Drobniutka i łatwa do przesiewania Natvia Icing jest słodka jak cukier, składa się z dwóch, w pełni naturalnych, roślinnych słodzików: stewii i erytrytolu. Czysty, naturalnie słodki smak.

Więcej szczegółów

41,67 pln

Dostępny w magazynie

Waga netto 375g.; 11,11 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 8 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 8 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,96 pln.


Jeśli szukasz naturalnego i smacznego słodzika do pieczenia i dekorowania ciast, Natvia jest dokładnie tym, czego potrzebujesz.

Natvia jest w 100% naturalną alternatywą dla sztucznych słodzików i cukru. Twórcy Natvia stworzyli ją aby w zdrowy, naturalny sposób móc cieszyć się słodkościami. Korzystając z naturalnych składników pochodzenia roślinnego stworzyli zdrową alternatywę dla cukru i sztucznych słodzików.

Natvia ma czysty, idealnie słodki smak w każdej łyżeczce. Natvia smakuje jak cukier, a nie jak sztuczne słodziki, bo ma 100% naturalny skład, dzięki czemu nie pozostawia nieprzyjemnego, gorzkawego posmaku. Możesz zastąpić Natvią Icing cały cukier w deserze, albo tylko jego część - bez obaw, że rodzina wyczuje smak 'zdrowego' ciasta :)

Natvia to optymalna kompozycja dwóch roślinnych słodzików: stewii (glikozydów stewiolowych) i erytrolu / erytrytolu.

Reb A (rebaudiozydy A) to nazwa najsłodszej i najczystszej części rośliny stewia. W przeciwieństwie do wielu innych słodzików na bazie stewii, w Natvia używa się tylko Reb A - czyli najczystszej substancji słodzącej, nie zanieczyszczonej gorzkawym posmakiem. 

Erytrytol jest nektarem naturalnie występującym w owocach, takich jak melony i winogrona. Ponieważ Stevia jest 300 razy słodsza niż cukier, Natvia zawiera starannie dobraną mieszankę erytrytolu i stewii w takich proporcjach, aby można było korzystać z Natvia jak z cukru zastępując cukier Natvia w proporcji 1:1.

Natvia Icing - słodzik do pieczenia i lukrowania

Natvia może być stosowana jako substytut cukru w większości przypadków w proporcji 1:1 - pamiętaj jednak, że słodziki nie podlegają karmelizacji jak cukier

  • Natvia Icing idealnie nadaje się do pieczenia i gotowania, jej słodycz jest stabilna w wysokich temperaturach
  • Natvia Icing jest w 100% naturalna
  • Natvia Icing ma zero kalorii
  • Natvia Icing zawiera wyłącznie naturalne substancje słodzące - żadnych wypełniaczy, maltodekstryny itd.
  • bez fruktozy, cukru, aspartamu, sacharyny
  • bez aromatów, konserwantów, barwników
  • tylko z najlepszych części rośliny stewia - bez gorzkiego posmaku
  • bezpieczna dla zębów
  • o niskim indeksie glikemicznym

Stevia erytrytol puder

Napisz opinię



Natvia Icing Mix sweetener from natural resources -  słodzik stołowy sypki na bazie stewii i erytrytolu

Masa netto: 375g

Składniki: erytrytol (98,6%), glikozydy stewiolowe (1,4%)

Wartości odżywcze w 100g produktu:  wartość energetyczna 0kJ/0kcal, tłuszcze 0g, węglowodany 98,6g (w tym 0g cukry, erytrytol 98,6g),  białko 0g, sól 40g

Producent:  Wyprodukowano w UE dla Natvia PTY Ltd., 4/1a Windsor Place, Windsor, Victoria 3181, Australia

Dystrybutor: Kornelia Warda-Poniecka Walden Farms, Wola Gołkowska

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: