Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Moo Free Sea Salt & Caramel - GIGA jajo wielkanocne bez mleka z wegańskiej czekolady (Solony Karmel)

Moo Free

a35060235830556

Nowy produkt

Duże (160g, ok 16cm wysokości) jajo z organicznej, wegańskiej, bezsojowej, bezglutenowej czekolady bez mleka Moo Free z naturalnym aromatem karmelowym i organiczną solą morską.

DATA WAŻNOŚCI 31/12/2019

Więcej szczegółów

31,46 pln

-57.6923%

13,31 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 160g.; 8,32 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 2 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 2 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,24 pln.


Główne nuty smakowe:

DATA WAŻNOŚCI 31/12/2019

Ogromne wegańskie jajo czekoladowe - 8 razy większe niż Kinder Jajko Niespodzianka

Smak: mleczna czekolada (wegański odpowiednik) & solony karmel

Czekoladowe jajo z wegańskiej czekolady bez mleka wytwarzanej z organicznych składników, w 100% wegańskie, nie zawiera mleka, soi ani glutenu - idealnie osłodzi oczekiwanie na Wielkanoc dzieciom na diecie wegańskiej lub z alergią pokarmową.

Wielkanocne jajo wielkanocne Sea Salt & Cramel Egg z czekolady od Moo Free  wygląda dokładnie tak samo, jak tradycyjne czekoladki wielkanocne - różni je tylko (aż!) pochodzenie składników i to, że jest odpowiednie dla wegan i osób z ograniczeniami żywieniowymi.

BEZ CUKRU: NIE

WEGAŃSKI: TAK

BEZ SOI: TAK

BEZ MLEKA / LAKTOZY: TAK

BEZ GLUTENU: TAK

ORGANICZNY: TAK

 

Porcja 160 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 921.60  kcal 576.00  kcal
kJ 3,840.00  kJ 2,400.00  kJ
Tłuszcze, w tym 59.20  g 37.00  g
tłuszcze nasycone 36.80  g 23.00  g
Węglowodany, w tym 88.00  g 55.00  g
cukry 60.80  g 38.00  g
Białko 4.80  g 3.00  g
Sól 0.32  g 0.20  g

Napisz opinię



Moo Free Moo Free Sea Salt & Caramel Egg, free from & organic vegan Easter alterative to milk chocolate egg with sea salt added - alternatywa dla czekolady mlecznej, jajo wielkanocne z wegańskiej czekolady ze składników pochodzenia organicznego*, bez soi i bez glutenu

Masa netto: 160g

Składniki: kakao*(45%) (masło kakaowe, miazga kakaowa), surowy cukier trzcinowy*, mąka ryżowa* (19%) {syrop ryżowy*, skrobia ryżowa*, mąka ryżowa*}, emulgator lecytyna słonecznikowa*, naturalny aromat karmelowy (0,25%), sól morska (0,2%), naturalne aromaty.

* Składniki z certyfikowanych upraw organicznych, gospodarstwo UE i spoza UE, certyfikat GB-ORG-02

Alergeny: może zawierać orzechy laskowe.

Produkt wegański, naturalnie bezglutenowy, bezsojowy, bezmleczny, bezlaktozowy, bez kazeiny, bez pszenicy.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 576kcal / 2400kJ, tłuszcze 37g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g), węglowodany 55g {w tym cukry 38g}, białko 3g, sól 0,2g

Producent: wyprodukowano w Wielkiej Brytanii przez Moo Free Ltd., 59-61 Milford Road, Reading RG1 8LG, UK

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: