Santini Wielkanoc, jajeczka z czekolady mlecznej bez cukru
Aksamitnie czekoladowe, rozpuszczające się ustach rRęcznie robione jajeczka z mlecznej czekolady bez dodatku cukru i bez glutenu, idealny prezent 'n zająca dla maluchów na diecie bezglutenowej lub bezcukrowej.
Produkowana w niewielkich partiach ręcznie robiona czekolada bez cukru.
Ręcznie robione czekolady Santini bez cukru zawierają tylko naturalne składniki, są efektownym słodkim prezentem dla osób najbliższych na diecie bez cukru.
Wartości Odżywcze
Santini Wielkanoc, jajeczka z czekolady mlecznej bez dodatku cukru, zawierają substancje słodzące
Masa netto: 120g
Składniki: czekolada mleczna (substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy). Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
Minimalna zawartość masy kakaowej 33,9%
Alergeny: mleko, soja; produkt bezglutenowy.
Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2100,82kJ/497kcal, Tłuszcz 36,6g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, Węglowodany 50,4g, w tym cukry 7,8g, Błonnik 2,1g, Białko 6,8g, Sól 0,2g
Producent: wyprodukowano w Polsce dla Santini, Chlebowa 4/8, 61-003 Poznań
Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 12-20°C i wilgotności do 60%