Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Flatout ProteinUP Core 12 - Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Pełnoziarniste

Flatout bread

454-COR-ORG

Nowy produkt

Nowe wrapsy od Flatout, teraz jeszcze więcej białka! Proteinowe, niskowęglowodanowe wrapsy - jeden wypiekany z pełnoziarnistej mąki wrap zawiera aż 12g białka, 10g błonnika i zaledwie 8g węglowodanów.

Doskonała alternatywa dla pieczywa dla osób na diecie niskokalorycznej, niskowęglowodanowej lub wysokobiałkowej. 

 

Więcej szczegółów

19,79 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Waga netto 285g.; 6,94 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 3 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 3 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,36 pln.


Mięciutkie, pełnoziarniste wrapsy Flatout są doskonałym uzupełnieniem diety osób unikających węglowodanów i liczących kalorie. Nowe wrapsy ProteinUP zawierają jeszcze więcej białka - aż 12g białka w jednym placku.

Tortille Flatout ProteinUP są wypiekane z pełnoziarnistej mąki, ciecierzycy i siemienia lnianego, z dodatkiem oliwy extra virgin - dzięki swojej unikalnej recepturze wrapsy Flatout zachowują pyszny smak pszennego placka przy minimalnej zawartości węglowodanów zastapionych wartościowym białkiem i sycącym błonnikiem,

Upieczony na chrupko wraps z sosem i dodatkami to pyszna pizza proteinowa, a zawinięty z mięsem i warzywami to klasyczna, sycąca tortilla.

Wybierając wrapsy Flatout zamiast zwykłęgo pieczywa nie tylko oszczędzasz kalorie, ale dostarczasz swojemu organizmowi dodatkowego białka i błonnika - dzięki temu, choć flatouty są dużo mniej kaloryczne, dzięki wysokiej zawartości białka i błonnnika są bardzo sycące i na długo zaspokajają apetyt.

Flatout ProteinUP w porównaniu do zwykłych tortilli**:

+ prawie 30% mniej kalorii

+ o jedną trzecią mniej tłuszczu

+ ponad 4 razy mniej węglowodanów!

+ 3 razy mniej cukru

+ prawie 4 razy więcej białka

+ 4 razy więcej błonnika

* Wartości na 100g w porównaniu do Tesco Wraps Placki pszenne tortilla 

 Flatour proteinup banner

 

Porcja 57 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 130.00  kcal 228.10  kcal
kJ 552.60  kJ 969.40  kJ
Tłuszcze, w tym 2.50  g 4.40  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
tłuszcze trans 0.00  g 0.00  g
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 8.00  g 14.00  g
cukry 0.60  g 1.00  g
poliole
skrobie
Białko 12.00  g 21.10  g
Błonnik 10.00  g 17.50  g
Erytrytol
Sód 300.00  mg 526.30  mg
(ekwiwalent soli) 750.00  mg 1,315.80  mg
Uwagi

Napisz opinię

Flatout ProteinUP Core 12 - Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Pełnoziarniste

Flatout ProteinUP Core 12 - Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Pełnoziarniste

Nowe wrapsy od Flatout, teraz jeszcze więcej białka! Proteinowe, niskowęglowodanowe wrapsy - jeden wypiekany z pełnoziarnistej mąki wrap zawiera aż 12g białka, 10g błonnika i zaledwie 8g węglowodanów.

Doskonała alternatywa dla pieczywa dla osób na diecie niskokalorycznej, niskowęglowodanowej lub wysokobiałkowej. 

 



Flatout bread ProteinUp Core 12 - Wrapsy z  pełnoziarnistej mąki wzbogacone białkiem 

Waga netto: 285g (5 wrapsów)

Skład: woda, pszenna mąka pełnoziarnista, błonnik owsiany, witalny gluten pszenny, wzbogacona mąka pszenna {maka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, mononitrat tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy}, gotowana ciecierzyca, mąka sojowa, mąka z siemienia lnianego, izolat białka pszenicy, drożdże, substancja słodząca maltitol, olej sojowy, oliwa extra virgin, substancje spulchniające {soda oczyszczona, E450}, kwas fumarowy, barwnik spożywczy annato, substancja zagęszczająca guma celulozowa, substancje konserwujące {sorbinian potasu i propionian sodu}, sól, stabilizator E516, substancja ulepszająca E930, enzymy.

Tortille białkowe Flatout - propozycje przepisów

Alergeny: pszenica, soja

Wartości odżywcze 1 wrapsa: 130kcal / 552kJ, 2,5g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze trans, 0g tłuszcze nasycone), 8g węglowodany (w tym <1g cukry), 12g białka, 10g błonnika, 300mg sodu (ekwiwalent 750mg soli)

Wartości odżywcze na 100g228kcal / 969kJ, 4,37g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze trans, 0g tłuszcze nasycone), 14g węglowodany (w tym 1g cukry), 21g białka, 17,5g błonnika, 525mg sodu (ekwiwalent 1,31g soli)

Producent: Flatout, Inc., 1422 Woodland Dr., Saline, MI 48176, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, koniecznie w szczelnie zamkniętym opakowaniu. W zamrażalniku można przechowywać przez okres do 6 miesięcy, po rozmrożeniu należy spozyć w przeciągu 2 tygodni. Przed otwarciem opakowania trzymanie produktu w lodówce nie jest konieczne, jednak ma to znaczący wpływ na przedłużenie trwałości i świeżości produktu, dlatego rekomendujemy taki sposób przechowywania.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: