Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Flatout ProteinUP Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Sól & Pieprz

Flatout bread

ASA688339929300

Nowy produkt

Nowe wrapsy od Flatout, teraz jeszcze więcej białka! Proteinowe, niskowęglowodanowe wrapsy - jeden wypiekany z pełnoziarnistej mąki wrap zawiera aż 12g białka, 10g błonnika i zaledwie 8g węglowodanów.

Doskonała alternatywa dla pieczywa dla osób na diecie niskokalorycznej, niskowęglowodanowej lub wysokobiałkowej.

Więcej szczegółów

22,47 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 285g.; 7,88 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 4 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 4 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,48 pln.


Główne nuty smakowe:

Mięciutkie, pełnoziarniste wrapsy Flatout z solą morską i kruszonym czarnym pieprzem są doskonałym uzupełnieniem diety osób unikających węglowodanów i liczących kalorie. Nowe wrapsy ProteinUP zawierają jeszcze więcej białka - aż 12g białka w jednym placku.

Tortille Flatout ProteinUP są wypiekane z pełnoziarnistej mąki i fasoli perłowej z dodatkiem ziół i przypraw - dzięki swojej unikalnej recepturze wrapsy Flatout zachowują pyszny smak pszennego placka przy minimalnej zawartości węglowodanów zastąpionych wartościowym białkiem i sycącym błonnikiem,

Upieczony na chrupko wraps z sosem i dodatkami to pyszna pizza proteinowa, a zawinięty z mięsem i warzywami to klasyczna, sycąca tortilla.

Wybierając wrapsy Flatout zamiast zwykłego pieczywa nie tylko oszczędzasz kalorie, ale dostarczasz swojemu organizmowi dodatkowego białka i błonnika - dzięki temu, choć flatouty są dużo mniej kaloryczne, dzięki wysokiej zawartości białka i błonnika są bardzo sycące i na długo zaspokajają apetyt.

Flatout ProteinUP w porównaniu do zwykłych tortilli*:

  • prawie 30% mniej kalorii
  • o jedną trzecią mniej tłuszczu
  • ponad 4 razy mniej węglowodanów!
  • 3 razy mniej cukru
  • prawie 4 razy więcej białka
  • 4 razy więcej błonnika

* Wrapsy Flatout ProteinUp Core 12 w porównaniu do Tesco Wraps Placki pszenne tortilla, wartości odżywcze na 100g 

 Flatour proteinup banner

Porcja 57 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 130.00  kcal 228.07  kcal
kJ 544.70  kJ 955.61  kJ
Tłuszcze, w tym 2.00  g 3.51  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 10.00  g 17.54  g
cukry 0.00  g 0.00  g
Błonnik 8.00  g 14.04  g
Białko 12.00  g 21.05  g
Sól 0.72  g 1.26  g

Napisz opinię



Flatout bread ProteinUp Sea Salt &  Crushed Pepper - Wrapsy z  pełnoziarnistej mąki wzbogacone białkiem, z solą morską i mielonym pieprzem

Masa netto: 285g (5 wrapsów)

Składniki: woda, pszenna mąka pełnoziarnista, witalny gluten pszenny, wzbogacona mąka pszenna {maka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, mononitrat tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy}, błonnik owsiany, gotowana fasola perłowa, mąka sojowa, izolat białka pszenicy, przyprawy {czosnek granulowany, liście oregano, liście bazylii, czarny pieprz, liście natki pietruszki, maltodekstryna, suszona cebula w proszku, sól, naturalny aromat}, substancja słodząca maltitol, olej sojowy, substancje spulchniające {soda oczyszczona, E450, drożdże}, kwas fumarowy, substancja zagęszczająca guma celulozowa, guma guar i guma ksantanowa, substancje konserwujące {sorbinian potasu i propionian sodu}, sól morska, stabilizator E516, substancja ulepszająca E930, enzymy.

Alergeny: produkt zawiera pszenicę, mleko i soję.

Wartości odżywcze 1 wrapsa: wartość energetyczna 552kJ / 130kcal, tłuszcze 2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 10g (w tym cukry <1g), błonnik 8g, białko 12g, sól 0,72g

Wartości odżywcze 1 wrapsa: wartość energetyczna 969kJ / 228kcal, tłuszcze 3,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 17,5g (w tym cukry <1g), błonnik 14g, białko 21g, sól 1,27g

Producent: Flatout, Inc., 1422 Woodland Dr., Saline, MI 48176, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia -Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. W zamrażalniku fabrycznie zamknięte opakowanie można przechowywać przez okres do 4 miesięcy, po rozmrożeniu spożyć w ciągu 2 tygodni. Przed otwarciem produktu nie jest konieczne trzymanie go w lodówce, jednak ma to znaczący wpływ na przedłużenie trwałości i świeżości produktu i jest rekomendowaną formą przechowywania.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: