Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Flatout ProteinUP Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Humus z Czerwonej Papryki

Flatout bread

454-COR-HUM

Nowy produkt

Nowe wrapsy od Flatout, teraz jeszcze więcej białka! Proteinowe, niskowęglowodanowe wrapsy z papryką - jeden wypiekany z pełnoziarnistej mąki wrap zawiera aż 12g białka, 8g błonnika i zaledwie 9g węglowodanów.

Doskonała alternatywa dla pieczywa dla osób na diecie niskokalorycznej, niskowęglowodanowej lub wysokobiałkowej.  

Więcej szczegółów

19,79 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Waga netto 285g.; 6,94 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 3 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 3 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,36 pln.


Główne nuty smakowe:

Mięciutkie, przypieczone, pełnoziarniste wrapsy Flatout z papryką są doskonałym uzupełnieniem diety osób unikających węglowodanów i liczących kalorie. Nowe wrapsy ProteinUP zawierają jeszcze więcej białka - aż 12g białka w jednym placku.

Tortille Flatout ProteinUP są wypiekane z pełnoziarnistej mąki i ciecierzycy z oliwą extra virgin i dodatkiem pikantnej papryki - dzięki swojej unikalnej recepturze wrapsy Flatout zachowują pyszny smak pszennego placka przy minimalnej zawartości węglowodanów zastapionych wartościowym białkiem i sycącym błonnikiem,

Upieczony na chrupko wraps z sosem i dodatkami to pyszna pizza proteinowa, a zawinięty z mięsem i warzywami to klasyczna, sycąca tortilla.

Wybierając wrapsy Flatout zamiast zwykłego pieczywa nie tylko oszczędzasz kalorie, ale dostarczasz swojemu organizmowi dodatkowego białka i błonnika - dzięki temu, choć flatouty są dużo mniej kaloryczne, dzięki wysokiej zawartości białka i błonnnika są bardzo sycące i na długo zaspokajają apetyt.

Flatout ProteinUP w porównaniu do zwykłych tortilli*:

  • prawie 30% mniej kalorii
  • o jedną trzecią mniej tłuszczu
  • ponad 4 razy mniej węglowodanów!
  • 3 razy mniej cukru
  • prawie 4 razy więcej białka
  • 4 razy więcej błonnika

* Wrapsy Flatout ProteinUp Core 12 w porównaniu do Tesco Wraps Placki pszenne tortilla, wartości odżywcze na 100g 

 Flatour proteinup banner

 

Porcja 57 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 130.00  kcal 228.10  kcal
kJ 552.60  kJ 969.40  kJ
Tłuszcze, w tym 2.00  g 3.50  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
tłuszcze trans 0.00  g 0.00  g
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 9.00  g 15.80  g
cukry 0.55  g 1.00  g
poliole
skrobie
Białko 12.00  g 21.10  g
Błonnik 8.00  g 14.00  g
Erytrytol
Sód 300.00  mg 526.30  mg
(ekwiwalent soli) 750.00  mg 1,315.80  mg
Uwagi

Napisz opinię



Flatout bread ProteinUp Red Pepper Hummus - Wrapsy z  pełnoziarnistej mąki z dodatkiem białka i z papryką

Waga netto: 285g (5 wrapsów)

Skład: woda, witalny gluten pszenny, pszenna mąka pełnoziarnista, wzbogacona mąka pszenna {maka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, mononitrat tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy}, gotowana ciecierzyca, błonnik owsiany, izolat białka pszenicy, łamane nasiona czerwonej papryki, olej sojowy, oliwa extra virgin, substancje spulchniające {soda oczyszczona, E450, drożdże}, kwas fumarowy, substancja słodząca maltitol, barwnik spożywczy annato, substancja zagęszczająca guma celulozowa, guma guar i guma ksantanowasubstancje konserwujące {sorbinian potasu i propionian sodu}, sól, stabilizator E516, substancja ulepszająca E930, enzymy.

Tortille białkowe Flatout - propozycje przepisów

Alergeny: pszenica, soja

Wartości odżywcze 1 wrapsa: 130kcal / 552kJ, 2g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze trans, 0g tłuszcze nasycone), 9g węglowodany (w tym <1g cukry), 12g białka, 8g błonnika, 300mg sodu (ekwiwalent 750mg soli)

Wartości odżywcze na 100g: 228kcal / 969kJ, 3,5g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze trans, 0g tłuszcze nasycone), 15,7g węglowodany (w tym 1g cukry), 21g białka, 14g błonnika, 525mg sodu (ekwiwalent 1,31g soli)

Producent: Flatout, Inc., 1422 Woodland Dr., Saline, MI 48176, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, koniecznie w szczelnie zamkniętym opakowaniu. W zamrażalniku można przechowywać przez okres do 6 miesięcy, po rozmrożeniu należy spozyć w przeciągu 2 tygodni. Przed otwarciem opakowania trzymanie produktu w lodówce nie jest konieczne, jednak ma to znaczący wpływ na przedłużenie trwałości i świeżości produktu, dlatego rekomendujemy taki sposób przechowywania.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: