Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Lo-Dough - ultra lekkie keto tortille niskowęglowodanowe 39kcal

Lo-Dough

5060719370004

Nowy produkt

Lo-Dough to innowacyjny substytut pieczywa, tortilli, ciast - ultra cienkie płaty ciasta mają tylko 39kcal, zawierają wyłącznie białko i błonnik, sprawdzają się w roli spodu do pizzy, spodu do ciasta czy jako wrap, można je też upiec aby uzyskać chrupiące niskowęglowodanowe tortille.

Więcej szczegółów

27,83 pln

-9.8096%

25,10 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 56g.; 44,82 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 5 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 5 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,60 pln.


Lo-Dough to coś nowego. To nie wrap, nie tortilla i nie kawałek chleba - ale może zastąpić każde z nich na diecie keto, niskowęglowodanowej czy niskokalorycznej. 

To zupełnie nowy sposób na to, żeby cieszyć się tradycyjnymi potrawami, takimi jak pizza, quiche czy nawet ciasto,w wersji mającej o 90% mniej węglowodanów. To także sposób na to, żeby zjeść pizzę < 300kcal. Całą pizzę!

Stosując Lo-Dough zamiast tradycyjnych spodów do ciasta czy pizzy możesz 'ściąć' nawet kilkaset kalorii i węglowodanów, i wciąż cieszyć się smakiem. To całkiem proste - jeden spód Lo-Dough ma tylko 39kcal, dostarcza zaledwie 2g węglowodanów i aż 9g błonnika!

Tu nie ma żadnej magii - to po prostu dobrze dobrane składniki najwyższej jakości. Bez barwników, konserwantów czy aromatów, cieniutkie spody Lo-Dough, które po upieczeniu zmieniają się w kruche ciasto, powstają z białek jaj, bezglutenowgo błonnika i mielonego psyllium.

To kiedy zjesz pizzę? :)

Porcja 28 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 38.92  kcal 139.00  kcal
kJ 162.96  kJ 582.00  kJ
Tłuszcze, w tym 0.14  g 0.50  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 2.21  g 7.90  g
cukry 0.00  g 0.00  g
Błonnik 9.30  g 33.20  g
Białko 2.58  g 9.20  g
Sól 0.56  g 2.00  g
Oceń 
monika b 03-10-2021

Najlepsze z mozzarellą :)

Zawijamy, dokładamy seruś, podgrzewamy i wchodzi :) NIe tylko tym na keto :)

    Napisz swoją opinię!

    Napisz opinię



    Lo-Dough low calorie bread & pastry alternative - niskokaloryczny substytut pieczywa i ciasta

    Masa netto 56g (2 x 28g)

    Składniki: Woda, bezglutenowy błonnik pszenny, białko jaja od kur z wolnego wybiegu, stabilizator (E464), mąka konjac, mielone psyllium, sól.

    Alergeny: może zawierać sezam, gorczycę i pszenicę (gluten)

    Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 139kcal / 582kJ, tłuszcze 0,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 7,9g (w tym cukry 0g), błonnik 33,2g, białko 9,2g, sól 2g

    Wartości odżywcze w 1 tortilli: wartość energetyczna 39kcal / 163kJ, tłuszcze 0,1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 2,2g (w tym cukry 0g), błonnik 9,3g, białko 2,6g, sól 0,5g

    Producent: Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla Lo-Dough Limited.

    Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

    Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem, po otwarciu chronić przed wysuszeniem. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni. Wskazówka: po zużycie jednego placka aby zachować świeżość i miękkość drugiego złóż go na pół okrywając pergaminem umieszczonym wewnątrz opakowania i wsuń na dno torebki, a następnie zwiń ją w rulon i tak zabezpieczony placek przechowuj w lodówce.

    Polecane produkty

    Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: